Wifi Hotspot kiépítés

A wifi hotspot beüzemelésével megteremtjük annak lehetőségét, hogy a bérelt vonalas internet is vezeték nélküli hálózatként tudjon működni. A wifi hotspot olyan jelet sugároz egy biztonságos, zárt hálózaton keresztül, amelyhez csakis a rendszer által engedélyezett eszközök csatlakozhatnak.

A wifi hotspot az asztali gépek mellett lehetővé teszi a mobileszközökön (telefonon, tableten, laptopton) történő munkavégzést is, ezáltal mentesülünk a sokszor jelentős költségekkel járó mobilinternet használatától.

Szakembereink segítenek Önnek egy, az igényeihez (létszám, környezeti hatások, felhasználási szintek,díjmentes/ térítéses) leginkább illeszkedő, optimalizált hálózatot létrehozni.

A wifi hotspot előnyei

A wifi hotspotok számos előnyhöz juttatják a felhasználóikat.
Ezek a következők:

  • Magas szintű menedzselhetőséget biztosítunk.
  • Egyes munkakakörökhöz egyedi beállításokkal korlátozzuk az internet elérési lehetőségeket.
  • Lehetővé tesszük, hogy munkatársai mobil eszközöket is használhassanak a munkavégzéshez a lefedettségi területen belül
  • Több eszköz is csatlakoztatható anélkül, hogy az a bérelt vonalas internet sebességét befolyásolná.
  • Szinte bárhová telepíthető, így akár az alagsorban is kiváló minőségű, maximális jelerősségű saját hálózatot hozhatunk létre.

Biztonságos a wifi hotspot?

Napjainkban a vezeték nélküli hálózatok biztonsága sem jelent problémát, köszönhetően a fejlett titkosítási és beállítási eljárásoknak. Wifi hotspot kiépítéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!