Gyermekvédelem

Alapvető szolgáltatások
Norton Family
A Norton Family biztosítja a szülőknek azokat az információkat, melyekkel gyermekeik biztonságban, és a feladatra koncentrálva dolgozhatnak online.
>Windows családbiztonsági beállítások
Windows családbiztonsági beállítások.
families.google.com
Alakíts ki egészséges digitális szokásokat a családoddal.
NMHH
A Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal ajánlása a kiskorúakra káros internetes tartalmak és szolgáltatások esetén alkalmazandó figyelemfelhívó jelzésekre és szűrőszoftverekre vonatkozóan (NMHH)

Internetes felügyelet

Nyomon követi az összes webhelyet, amelyet a gyermekei meglátogatnak számítógépükön, Mac vagy Android rendszerű mobilkészülékükön, és letilthat adott webhelyeket vagy webhelytípusokat.

Közösségi oldalak megfigyelése

Megmutatja, hogyan jelennek meg gyermekei a közösségi oldalakon, beleértve az általuk használt nevet, életkort és profilképet.

Keresés-felügyelet

Megtudhatja, gyermekei milyen szavak és kifejezések segítségével keresnek az interneten, és lehetővé teszi, hogy kiszűrje a számukra nem megfelelő tartalmakat.

Személyes adatok védelme

Segítségével megakadályozhatja, hogy gyermekei bizalmas személyes adatokat osszanak meg az interneten, beleértve a telefonszámot, a társadalombiztosítási azonosítót és az e-mail címet.

Időkorlát beállítása

Megtudhatja, mennyi időt töltenek gyermekei az interneten, és időkorlátok segítségével meghatározhatja, mennyi időt tölthetnek számítógépezéssel. A számítógép-használatot akár a nap adott óráira vagy a hét bizonyos napjaira is korlátozhatja.

E-mail figyelmeztetések

Automatikusan riasztást küld e-mailben, amikor a gyermekei nem törődnek egy figyelmeztetéssel, vagy megkísérelnek meglátogatni egy tiltott webhelyet.

Szülői mobilalkalmazás

Lehetővé teszi, hogy felügyelje gyermekei iPhone®, iPad® vagy Android™ mobil eszközökön végzett online tevékenységeit, és hogy megváltoztassa a beállításokat akkor is, ha éppen úton van.