aktuális hírek
2015. Január 10.

Új díjcsomagok a kínálatunkban


2015. Január 3.

Szergény és Marcalgergelyi területén is elérhető szolgáltatásunk.


2014. December 09.

Telefonos elérhetőség
bővebben


2014. Február 18.

Karbantartás 2014.02.21-én.
bővebben


2014. Február 14.

Karbantartás 2014.02.17-én.
bővebben


2013. November 21.

Kolontár területén is elindult szolgáltatásunk.


2013. Október 08.

Iszkáz területén a mai naptól 100%-os lefedettséggel biztosítjuk szolgáltatásunkat.


 

Mi a bérelt vonal?

A bérelt vonal egy olyan, jellemzően üzleti célú internethasználatra optimalizált pont-pont alapú szolgáltatás, amely kiemelt üzembiztonságot garantál.Folyamatosan felügyelt és menedzselt digitális távközlési hálózatunk két tetszőleges pont közötti állandó kapcsolatot tesz lehetővé. Legfontosabb jellemzői: szimmetrikus sávszélesség, biztonságos adatkapcsolat, kiemelkedően magas (99.7%) rendelkezésre állás, folyamatos felügyelet és gyors hibajavítás.

 

Kinek ajánlott a bérelt vonal?

A bérelt vonal kiváló megoldás VPN és VoIP szolgáltatásokhoz, saját szerver üzemeltetéséhez, sok számítógépes hálózatok internetelérésének biztosításához, telephelyek egy adathálózatba kapcsolásához vagy például VoIP call centerek üzemeltetéséhez is. Szervezeti mérettől függetlenül, az egyedi igényeket figyelembe véve egy nagyvállalat vagy akár egy kis- és középvállalkozás (KKV) számára is tökéletes megoldás lehet.

 

A bérelt vonal előnyei:

- Kiemelkedően magas és garantált sávszélesség

- Tervezhető költséget jelent, havidíja forgalomtól független, állandó.

- Szimmetrikus sávszélesség – a fel- és letöltési sebesség megegyezik

- Éves szinten 99,7 % rendelkezésre állás>

- 24 órás műszaki hibabejelentés, gyors hibajavítás

- Folyamatos rendszerfelügyelet

- Kiválóan alkalmas telephelyek összekapcsolására is

- Biztonságos kapcsolat

- Alacsony és állandó késleltetési idejű megoldás

 

Kiegészítő szolgáltatások:

IP tartomány:

Szolgáltatásai mellé a hálózati eszközök megfelelő működéséhez szükség lehet dedikált IP címekre vagy egész IP tartomány bérlésére. Ezen kiegészítő szolgáltatásokat rugalmas konstrukcióban kínáljuk ügyfeleinknek. Ajánlatért keressen minket! 

 

VoIP

A VoIP vagy IP-telefónia – a távközlés egy olyan formája, ahol a beszélgetés nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem az Interneten vagy más, szintén IP-alapú hálózaton folyik. Ezáltal elmondható, hogy az IP-alapú beszélgetés jelentősen kevesebbe kerül a hagyományos megoldásoknál és számos más előnnyel is rendelkezik. 

 

Hívjon minket, és kérje végponti felmérésünket, hogy a legideálisabb megoldást tudjuk biztosítani vállalkozása számára !

 

 

Ismertető | Dokumentumok | Szolgáltatások | Letöltések | Kapcsolat
(c) 2008-2014 iPlus Wireless - Minden jog fenntartva!
A weblapon szereplő szöveg, képi anyag bármely módon történő elmentése , egyéb felhasználása csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehetséges !
email: info[kukac]iplus.hu
Internet szolgáltatási területeink: Ajka, Ajka-Padragkút, Ajka-Bakonygyepes, Ajka-Tósokberénd,Ajka- Boba, Doba, Magyarpolány,Csögle, Adorjánháza, Egeralja, Tüskevár, Somlószőlős, Kerta, Doba, Bánhalmapuszta, Kiscsősz, Kolontár , Iszkáz , Ajka-Csinger Halimba, Szőc, Marcalgergelyi, Somlóvásárhely, Somlójenő, Nagypirit, Karakószörcsök, Nagyalásony, Szergény területén